Beginnerscursus Yoga

8 weekse beginnerscursus yoga in Nijmegen centrum

Wil jij starten met Yoga en meteen een goede basis leggen? Contentment Yoga biedt 8 weekse yoga cursussen aan voor beginners of yogi’s die aan hun basis willen werken. In de lessen wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 7 personen, hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht. Uiteraard houden we ons tijdens de lessen aan de corona richtlijnen van het RIVM.

>>> Mocht de cursus niet doorgaan of vroegtijdig worden gestopt door de coronamaatregelen, dan krijg je het (resterende) cursusgeld binnen een paar dagen terug gestort. <<<

Waar en wanneer?

Aanstaande maandagavond 2 november start een nieuwe cursus om 19:15 (tot 20:30). De laatste les is op 21 december. De cursus kost 109 euro voor 8 lessen inclusief handouts zodat je thuis kan oefenen. Je kan je inschrijven via momoyoga, hoe dat werkt lees je hier.

Status inschrijvingen (28 oktober): nog 3 plekken beschikbaar.

Locatie: Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Wat leer je?

Yoga is meer dan alleen houdingen op een matje. Het is een eeuwenoude levenswijze en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus wordt een basis gelegd voor de meest voorkomende yoga houdingen (asanas). Hierbij komen Hatha, Vinyasa en Yin yoga aan bod. Daarnaast leer je meditatie technieken, ademhalingsoefeningen (pranayama) en yoga filosofie (ethiek). De lessen duren 75 minuten waarbij 45 minuten wordt besteed aan houdingen en 30 minuten aan andere yoga aspecten.

Na afloop van iedere les ontvang je een visuele handout waarin staat wat we die les hebben behandeld, zodat je thuis kan oefenen!

Waarom yoga?

Yoga is gezond! Het verbetert je stemming, verlaagt je bloeddruk, geeft je meer energie, een beter geheugen, een betere nachtrust en nog veel meer!

Is deze cursus voor mij geschikt?

De yoga cursus voor beginners is voor iedereen geschikt, jong, oud, fit of minder fit. Dankzij de kleine groepsgrote krijgt iedereen persoonlijke aandacht en worden houdingen en tempo aan ieders persoonlijke niveau aangepast. Deze cursus is bedoeld voor beginners of ervaren yogi’s die aan hun basis willen werken. In de cursus leer je ook om zelfstandig thuis te oefenen. Twijfel je? Neem dan gerust contact met me op.

Tarief

De prijs voor de cursus bedraagt 109 euro voor 8 yogalessen van 75 minuten. Daarnaast ontvang je na iedere les en handout zodat je thuis kan oefenen. Binnen de cursus zijn de lessen op elkaar afgestemd met ruimte voor aanpassing zodat deelnemers zoveel mogelijk kunnen leren.

Gebruik van yogamatten in de studio is gratis, maar ivm Corona is het gewenst als je een eigen mat of antislip handdoek meeneemt. Als je die niet hebt dan zijn er in de studio nieuwe matten te koop voor 21,75 euro.

Kennismaken?

Wil je eerst (kosteloos) vrijblijvend kennismaken met mij en mijn manier van lesgeven voordat je je inschrijft voor de cursus? Dat kan! Stuur me een mailtje (stephanie@contentmentyoga.com) of bel/ app me (06-12226678), dan maken we een afspraak in de studio. Ik geef dit keer geen vaste proeflessen.

Inschrijven?

Je kunt je inschrijven via deze pagina.

Meditatie Yoga Beginners Cursus Contentment