Beginnerscursus Yoga

8 weekse beginnerscursus yoga in Nijmegen centrum

Starten met Yoga? Of werken aan een goede basis? Zodat je eventueel hierna ook zelfstandig thuis kan oefenen? Contentment Yoga biedt 8 weekse yoga cursussen aan voor beginners of yogi’s die aan hun basis willen werken. In de lessen wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 8 personen, hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en kan er meer in de lessen worden geleerd.

Wat leer je?

Yoga is meer dan alleen houdingen op een matje. Het is een eeuwenoude levenswijze en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus wordt uiteraard een basis gelegd voor de meest voorkomende yoga houdingen (asanas). Hierbij komen Hatha, Vinyasa en Yin yoga aan bod. Daarnaast komen ook alle andere aspecten van yoga aan bod zoals meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama) en yoga filosofie (ethiek). De lessen duren 75 minuten waarbij 45 minuten wordt besteed aan houdingen en 30 minuten aan andere yoga aspecten.

Waar en wanneer?

De cursus is inmiddels gestart. In mei 2020 start er weer een nieuwe cursus. Meer informatie zal zo spoedig mogelijk via de website of social media bekend worden gemaakt. Wil je dat ik je mail zodra de inschrijving opent? Mail me dan op: stephanie@contentmentyoga.com of laat een bericht achter op het contactformulier.

Locatie: Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Is deze cursus voor mij geschikt?

De yoga cursus voor beginners is voor iedereen geschikt, jong, oud, fit of minder fit. Dankzij de kleine groepsgrote krijgt iedereen persoonlijke aandacht en worden houdingen en tempo aan ieders persoonlijke niveau aangepast. Zo voelt iedereen zich prettig in de les. Deze cursus is bedoeld voor beginners of ervaren yogi’s die aan hun basis willen werken. In de cursus leer je ook om zelfstandig thuis te oefenen.

Tarief

De prijs voor de gehele cursus bedraagt 109 euro voor 8 lessen. De kosten per yogales zijn iets hoger dan een gemiddelde yogales bij andere studio’s. Dat komt omdat ik bewust werk met kleine groepen ( max 8 personen) en een les van 75 minuten zodat iedere student het voordeel van yoga optimaal ervaart. In een gemiddelde yoga studio zitten al snel minstens 15 studenten in een les. Bovendien zijn de lessen binnen de gehele cursus zodanig afgestemd met ruimte voor aanpassing zodat deelnemers optimaal kunnen leren.

Gebruik van yogamatten in de studio is gratis.

Kan je een week niet maar wil je toch graag meedoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Proefles en inschrijven?

De proeflessen zijn inmiddels geweest. Je kan je nog wel inschrijven voor de cursus.

Inschrijven voor de cursus gaat via MOMOYOGA. Klik hier om je in te schrijven.

Meditatie Yoga Beginners Cursus Contentment