Beginnerscursus Yoga

8 weekse beginnerscursus yoga in Nijmegen centrum

Wil jij starten met Yoga en meteen een goede basis leggen? Contentment Yoga biedt 8 weekse yoga cursussen aan voor beginners of yogi’s die aan hun basis willen werken. In de lessen wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 8 personen, hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht. Uiteraard houden we ons tijdens de lessen aan de corona richtlijnen van het RIVM.

Wat leer je?

Yoga is meer dan alleen houdingen op een matje. Het is een eeuwenoude levenswijze en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus wordt een basis gelegd voor de meest voorkomende yoga houdingen (asanas). Hierbij komen Hatha, Vinyasa en Yin yoga aan bod. Daarnaast leer je meditatie technieken, ademhalingsoefeningen (pranayama) en yoga filosofie (ethiek). De lessen duren 75 minuten waarbij 45 minuten wordt besteed aan houdingen en 30 minuten aan andere yoga aspecten.

Na afloop van iedere les ontvang je een visuele handout waarin staat wat we die les hebben behandeld, zodat je thuis kan oefenen!

Waar en wanneer?

De nieuwe cursus start op 7 september 2020. De laatste les is op 26 oktober. Iedere maandagavond is er les om 18:00 uur en 20:00. Een les duurt 75 minuten.

Update 9 september 2020 : de cursus is gestart! Heb je de eerste les gemist maar wil je toch graag meedoen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Status inschrijvingen:
18:00 uur: nog plaatsen beschikbaar
20:00 uur: VOL

Kan je niet op maandagavond? Bij voldoende (5) aanmeldingen start ik nog een cursus op vrijdagmiddag (14:00 – 15:15 uur). Start van de cursus zal op 9 of 16 oktober zijn. Een gemiste les door de herfstvakantie kan in overleg worden ingehaald. Aanmelden kan door je alvast in te schrijven op momoyoga en bij opmerkingen aan te geven dat je graag op vrijdagmiddag mee wilt doen met de cursus.

Locatie: Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Is deze cursus voor mij geschikt?

De yoga cursus voor beginners is voor iedereen geschikt, jong, oud, fit of minder fit. Dankzij de kleine groepsgrote krijgt iedereen persoonlijke aandacht en worden houdingen en tempo aan ieders persoonlijke niveau aangepast. Zo voelt iedereen zich prettig in de les. Deze cursus is bedoeld voor beginners of ervaren yogi’s die aan hun basis willen werken. In de cursus leer je ook om zelfstandig thuis te oefenen. Twijfel je? Neem dan gerust contact met me op.

Tarief

De prijs voor de cursus bedraagt 109 euro voor 8 yogalessen van 75 minuten. Daarnaast ontvang je na iedere les en handout zodat je thuis kan oefenen. Binnen de cursus zijn de lessen op elkaar afgestemd met ruimte voor aanpassing zodat deelnemers zoveel mogelijk kunnen leren.

Gebruik van yogamatten in de studio is gratis. Als je hier geen gebruik van wilt maken dan zijn er in de studio nieuwe matten te koop voor 22,95 euro.

Kennismaken?

Wil je eerst (kosteloos) vrijblijvend kennismaken met mij en mijn manier van lesgeven voordat je je inschrijft voor de cursus? Dat kan! Stuur me een mailtje (stephanie@contentmentyoga.com) of bel/ app me (06-12226678), dan maken we een afspraak in de studio. Ik geef dit keer geen vaste proeflessen.

Inschrijven?

Je kunt je inschrijven via deze pagina.

Meditatie Yoga Beginners Cursus Contentment