Beginnerscursus Yoga

8 weekse beginnerscursus yoga in Nijmegen centrum

Starten met Yoga? Of werken aan een goede basis? Zodat je eventueel hierna ook zelfstandig thuis kan oefenen? Contentment Yoga biedt 8 weekse yoga cursussen aan voor beginners of yogi’s die aan hun basis willen werken. In de lessen wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 8 personen, hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en kan er meer in de lessen worden geleerd.

Wat leer je?

Yoga is meer dan alleen houdingen op een matje. Het is een eeuwenoude levenswijze en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus wordt uiteraard een basis gelegd voor de meest voorkomende yoga houdingen (asanas). Hierbij komen Hatha, Vinyasa en Yin yoga aan bod. Daarnaast komen ook alle andere aspecten van yoga aan bod zoals meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama) en yoga filosofie (ethiek). De lessen duren 75 minuten waarbij 45 minuten wordt besteed aan houdingen en 30 minuten aan andere yoga aspecten.

Waar en wanneer?

De nieuwe cursus start op 7 september 2020. Op iedere maandagavond is er les om 18:00 uur en 20:00. Een les duurt 75 minuten.

Locatie: Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Is deze cursus voor mij geschikt?

De yoga cursus voor beginners is voor iedereen geschikt, jong, oud, fit of minder fit. Dankzij de kleine groepsgrote krijgt iedereen persoonlijke aandacht en worden houdingen en tempo aan ieders persoonlijke niveau aangepast. Zo voelt iedereen zich prettig in de les. Deze cursus is bedoeld voor beginners of ervaren yogi’s die aan hun basis willen werken. In de cursus leer je ook om zelfstandig thuis te oefenen.

Tarief

De prijs voor de gehele cursus bedraagt 109 euro voor 8 lessen. De kosten per yogales zijn iets hoger dan een gemiddelde yogales bij andere studio’s. Dat komt omdat ik bewust werk met kleine groepen ( max 8 personen) en een les van 75 minuten zodat iedere student het voordeel van yoga optimaal ervaart. In een gemiddelde yoga studio zitten al snel minstens 15 studenten in een les. Bovendien zijn de lessen binnen de gehele cursus zodanig afgestemd met ruimte voor aanpassing zodat deelnemers optimaal kunnen leren.

Gebruik van yogamatten in de studio is gratis.

Kan je een week niet maar wil je toch graag meedoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kennismaken?

Wil je eerst (kosteloos) vrijblijvend kennismaken met mij en mijn manier van lesgeven voordat je je inschrijft voor de cursus? Dat kan! Stuur me een mailtje (stephanie@contentmentyoga.com) of bel/ app me (06-12226678), dan maken we een afspraak in de studio. Ik geef dit keer geen vaste proeflessen.

Inschrijven?

Je kunt je plek alvast reserveren door te mailen naar: stephanie@contentmentyoga.com of laat een bericht achter op het contactformulier. Ik neem dan contact met je op over de betaalmogelijkheden. Je plek is definitief zodra de betaling binnen is.

Meditatie Yoga Beginners Cursus Contentment